DESPRE CUIBUL VERDE

La doar 3 minute de Târgușor Copou, a început construcția unui nou proiect rezidențial cu o abordare diferită în orașul Iași – o oază de liniște, aer curat și armonie la marginea pădurii pentru cei care prețuiesc buna-vecinătate și natura.

Un altfel de acasă

Noul ansamblu rezidențial numit Cuibul Verde va oferi nu doar o priveliște spectaculoasă a dealurilor ce înconjoară Iașul, ci și intimitate, siguranță și confort în apartamente spațioase și bine luminate, alei, parcare amenajată și peste 5000 mp de spații verzi și loc de joacă pentru copii.

Este primul ansamblu rezidențial din România certificat în conformitate cu cerințele EcoHabitat de TÜV Rheinland România, unul din cele mai puternice organisme de certificare și inspecție la nivel internațional.
Certificarea este o garanție a faptului că imobilele din ansamblul Cuibul Verde vor respecta cele mai stricte standarde de proiectare și execuție.

În următorii ani Cuibul Verde se va dezvolta într-un complex rezidențial mai extins, cu mai multe clădiri de locuințe, spații comerciale și diferite alte facilități.

Într-o primă etapă vor fi construite 20 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, ce vor fi disponibile din 2018.

Din dorința de a oferi clienților noștri produse de calitate superioara, am conceput o listă de parteneri cu renume, alături de care dezvoltăm cu succes proiectul ”Cuibul Verde”: CRH Ciment/Heidelberg Cement – Beton, Peri Romania – Cofraje și susțineri, Symmetrica – Pavaje exterioare, Valrom Industrie -Țevi PEHD, cămine PEHD și fitinguri, Brickston/Porotherm – Cărămidă închideri și compartimentări interioare, Baumit/Ceresit – Tencuieli si glet, Viessmann – Centrală termică, Romstal – Furnizor obiecte sanitare, Pinum/Porta Doors – Uși interior, Legrand/Schneider – Aparataj electric

Pentru mai multe informații, vă așteptăm întrebările la numărul de telefon 0726 771 588 / 0747 615 928 și pe facebook.com/CuibulVerde sau cuib@cuibulverde.ro.

image

Vecini cu natura, în Copou
Un proiect unic în Iași.